Akkerbouw Veehouderij
Fruitteelt
Vollegrondsgroente
Groenvoorziening
Ongediertebestrijding

Akkerbouw en veehouderij

Wesemael is al meer dan 60 jaar toeleverancier voor de akkerbouw en veehouderij. Wij leveren onder andere chemische en biologische gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, plantversterkers, ongediertebestrijding en allerlei andere benodigdheden. Daarbij kunt u denken aan landbouwplastic en ondersteuningsmateriaal. Meer informatie over onze producten vindt u bij de productgroepen.

Kwaliteit

Wij gaan voor kwaliteit. Dat weerspiegelt zich in onze producten en ons personeel. Ons akkerbouw en veehouderij adviesteam beschikt over kennis, ervaring en is op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving. Onze adviseurs bezoeken uw bedrijf en denken graag met u mee. “Het is fantastisch om er samen voor te zorgen dat het gewas groeit tot een kwalitatief goed oogstbaar product.” Bovendien blijft ons adviesteam zichzelf continu ontwikkelen. Door medewerkers en partners worden praktijkervaringen uitgewisseld en in de winter krijgen de medewerkers lezingen van fabrikanten. “Door van elkaar te leren, kunnen wij hoogwaardige adviezen blijven aanbieden aan onze telers”.

Advies

Onze klanten komen bij ons voor advies over de bescherming van hun gewassen. Onze adviseurs denken graag met hen mee. Zij bieden een oplossingsgericht, eerlijk en helder advies. Naast persoonlijk contact informeren en adviseren wij onze klanten via nieuwsbrieven en veldbijeenkomsten. Tijdens de wintermaanden organiseren wij lezingen. Onze nieuwsbrieven bestaan uit actualiteiten op het gebied van ziekten en plagen, wet- en regelgeving en nog veel meer.

 

Terug naar de bovenkant van de website