Akkerbouw Veehouderij
Fruitteelt
Vollegrondsgroente
Groenvoorziening
Ongediertebestrijding

Vogelafweer

Last van duiven, kraaien of andere vogels die schade veroorzaken aan uw gewas? Wij hebben diverse producten om uw gewas te beschermen!

AVITRAC BLACK HAWK KITE HAWK EYES LASEROP 3.0  SCATTERBIRD MARK 4
AviTrac

Op de afbeelding ziet u de AviTrac in combinatie met de ManTrac. De AviTrac zendt nood- en roofdieroproepen uit om een stressvolle omgeving te creĆ«ren voor o.a. duiven en kraaien. Het model op de afbeelding beschermt tot 4 hectare en is uitgerust met twee speakers. De ManTrac is visuele vogelafweer en wordt bevestigd aan de AviTrac. 

4221d359846f8b458bbb6ab1f4705e4fa23cdb2c.png
Black Hawk Kite

De Black Hawk Kite is een vlieger die lijkt op een roofvogel en wordt geleverd met een uischuifbare paal van 7 (bereik: 0,75 ha) of 10 (bereik: 1,5 ha) meter en een grondanker. De vlieger heeft een spanwijdte van 140 centimeter. De hoogte van 10 meter is uitermate geschikt voor de fruitteelt, deze komt namelijk boven de bomen uit. 

4a3788c6ea9d019ded1973b7402738b73ceba69c.png
Hawk Eyes

De Hawk Eyes is een stille vogelverschrikker, is eenvoudig op alle locaties te plaatsen en heeft geen onderhoud nodig. De vogelverschrikker draait door de wind en heeft verschillende reflecterende vogelafwerende kleuren. De modellen zijn weersbestendig en eenvoudig te monteren. Voor optimale bescherming is het raadzaam om meerdere rode en gele Hawk Eyes strategisch op te stellen. 

Laserop 3.0

De Laserop 3.0 is een laserzaklamp met een groene laserbundel voor het verjagen van vogels en andere ongewenste dieren. De Laserop is te gebruiken in de ochtend, avond en op 'donkere' dagen (werkt goed tot daglicht sterkte van 20.000 lux). In het donker heeft de laser een bereik van meer dan 2 kilometer. De bundel van de Laserop kan groter of kleiner gemaakt worden, maar zal nooit kleiner dan 5 centimeter in doorsnede worden om ook vogels op een niet al te grote afstand te verjagen.

Scatterbird Mark 4 knalapparaat

De Scatterbird Mark 4 is een knalapparaat welke u in kunt stellen met een applicatie op uw smartphone. Het knalapparaat wordt standaard met poten geleverd. 

Terug naar de bovenkant van de website