Akkerbouw Veehouderij
Fruitteelt
Vollegrondsgroente
Groenvoorziening
Ongediertebestrijding

Werken bij Wesemael

R. van Wesemael B.V. is leverancier van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, plantversterkers en allerlei andere (landbouw)benodigdheden die nodig zijn voor het telen van gezonde en hoogwaardige landbouwproducten. Wij zijn actief in vrijwel alle takken van de agrarische sector met als hoofdzaak de akkerbouw en fruitteelt. 

Wesemael is in de loop der jaren uitgegroeid tot een sterke onderneming, maar de mentaliteit van onze werknemers is en blijft onveranderd. Wesemael is een no-nonsense bedrijf. Teeltadvisering, vlotte levering, betrouwbaarheid, bereikbaarheid en een concurrerend aanbod zijn zaken waar de aandacht op wordt gericht. Wesemael staat bekend om de gemoedelijke sfeer en de platte organisatiestructuur. Wij willen blijvend goed inspelen op de wensen van de klant en ontwikkelingen in de markt. 

Vacatures
Aardappelen
COMMERCIEEL TECHNISCH ADVISEUR AKKERBOUW ZUIDWEST

Als Teeltadviseur Akkerbouw ben je verantwoordelijk voor het adviseren van akkerbouwers en loonwerkers op het gebied van o.a. gewasbescherming en bemesting. Je voorziet de klanten van productinformatie en teeltbegeleiding waarbij het rendement van de klant voorop staat.

Je onderhoudt relaties met klanten door middel van bedrijfsbezoeken, bijeenkomsten, demonstraties, open dagen en beurzen. Bovendien bouw je het klantenbestand uit door het leggen van nieuwe contacten. Wij organiseren bijeenkomsten voor klanten, waar jij zo nu en dan presentaties geeft over het teeltseizoen en andere actualiteiten. Verder volg je de ontwikkelingen in de markt en overleg je met collega’s om kennis en ervaringen te delen.
Meer informatie
Stage lopen bij Wesemael?

Wesemael heeft regelmatig plaats voor een stagiair. Wij bieden stageplaatsen voor diverse studierichtingen, bijvoorbeeld: logistiek en tuin- en akkerbouw. Ben je op zoek naar een stageplaats? Stuur je motivatie en CV naar ons door het onderstaande formulier in te vullen. 

Open sollicitatie

Staat er momenteel geen passende vacature online, maar heb je interesse om bij Wesemael te werken? Vul dan het onderstaande formulier in voor een open sollicitatie. 

Formulier:

Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. 

Terug naar de bovenkant van de website